departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Incorporació de persones opositores del cos d’auxili judicial a la Borsa

Companys/es,

Us avancem la nota rebuda de la Borsa de Personal Interí en relació amb la incorporació a la borsa de personal interí dels opositors del cos d’auxili judicial.

Benvolguts/des,

Us informem que, s’ha realitzat la incorporació efectiva a la llista de funcionament de persones opositores de la borsa de personal interí a les persones que van sol·licitar la incorporació amb motiu d’haver aprovat un o més exercicis en fase d’oposició, o van superar tota fase d’oposició sense haver obtingut plaça, corresponent a la Convocatòria JUS/60/2020 de 15 de gener.

A partir d’avui les persones interessades podran consultar la seva posició al web de Borsa, dins la secció, 👉 Consultar la borsa d’interins.

Recordeu que, l’ordre de convocatòria per ocupar llocs de treball a la llista de funcionament de persones opositores ve determinat per la suma dels exercicis aprovats en fase d’oposició, i fins que no integrin la llista de funcionament preferent no es tindran en compte els mèrits presentats amb al sol·licitud.

Publicarem aquesta mateixa informació al web de Borsa.

Cordialment,

Borsa de personal interí

Edited: 10.49h

#lluitempelqueesobvi💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]