departament de justícia
Comissions de Serveis Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Oferta en comissió de serveis a l’oficina judicial de Cerdanyola del Vallès_mitjançant el sistema de Comissió de Serveis o, subsidiàriament, amb Personal Interí

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta de places en comissió de serveis:

Ref. Resp. Equip Auxili SCPG – Cerdanyola del Vallès. Oferta per cobrir un lloc singularitzat de l’oficina judicial de Cerdanyola del Vallès, mitjançant el sistema de comissió de serveis o, subsidiàriament, amb personal interí (ref. AJ-0094735)

Llocs de treball què s’han de proveir
Lloc :
− Nom del lloc: Responsable d’Equip d’Auxili Judicial
− Centre de destinació: Servei Comú Processal General
− Localitat: Cerdanyola del Vallès
− Cos: Auxili Judicial
− Horari: Normal

 • FES CLIC PER VEURE👉Of​erta (16.11.22)
  Presa de possessió: 5 de desembre
 • FES CLIC PER VEURE👉Sol·licitud​
  Termini de presentació: del 16 al 18 de novembre

Requisits de participació

 • Ser funcionari/ària titular del cos d’auxli judicial en situació de servei actiu.
 • En el cas que no hi opti personal funcionari, subsidiàriament, el personal interí del cos d’auxili judicial en situació de servei actiu, podrà participar a l’oferta.
 • Estar en possessió del certificat de nivell de suficiència de català C1, de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent (fins al gener de 2014, nivell C).
 • El personal funcionari o interí que obtingui la destinació en aquest procés no podrà gaudir de vacances ni de permisos en les dates previstes per a la incorporació. En cas que les tingui ja sol·licitades i concedides, haurà de renunciar-hi i sol·licitar-les novament en el nou òrgan.
 • El detall de les característiques del lloc de treball es troben a l’Annex 1 que s’adjunta a aquesta oferta.

Salutacions,

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Oferta lloc singularitzat de l’oficina judicial de La Bisbal d’Empordà_mitjançant el sistema de comissió de serveis o, subsidiàriament, amb personal interí

Edited: 11.11h

#lluitempelqueesobvi💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

Visits 165