departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Pagament de les guàrdies a la nòmina del desembre de 2022

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació:

La Subdirecció General de Recursos Humans i Econòmics informa que, per tal de garantir el pagament de la nòmina de desembre del 2022 abans de les festes de Nadal, no es podrà incloure a la nòmina d’aquest mes cap documentació relativa a complements variables (guàrdies, sortides a centres penitenciaris, habilitacions de registre civil, prolongacions de jornada, etc.) que arribi a aquesta Subdirecció més tard del 28 de novembre.

Qualsevol document relatiu a aquests complements que es presenti amb posterioritat a aquesta data s’inclourà a la nòmina del mes de gener de 2023.

Salutacions,

Edited: 11.48h

#lluitempelqueesobvi💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]