departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Places desertes acte 28/10_ Nou Acte 2/11/22_Barcelona

Companys/es,

Us informem que el Departament farà un nou ACTE TELEMÀTIC per tal de cobrir les vacants i substitucions que han quedat desertes en l’oferta de l’acte del dia 28/10/2022. La crida es farà avui 2 de novembre mitjançant SMS i correu electrònic, i la data de finalització de presentació de les preferències serà demà 3/11/22.

Us adjuntem les places que van quedar sense nomenar, seran ofertades i seguirà amb el mateix sistema dels actes anteriors. La presa de possessió serà pel dia que indica en els mateixos arxius.

Oferta-places-TPA-2-novembre-2022

Salutacions,

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: ACTE TELEMÀTIC 28/10/2022_Barcelona

Edited: 11.56h

#lluitempelqueesobvi💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]