departament de justícia
Comissions de Serveis Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Oferta de GPA i TPA del Programa d’Implementació i Seguiment de l’Oficina Judicial a Barcelona_Comissió de serveis o nomenament de personal interí

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta de GPA i TPA del Programa d’Implementació i Seguiment de l’Oficina Judicial a Barcelona:

Programa d’Implementació  i Seguiment de l’Oficina Judicial

Termini de presentació: 7 de novembre de 2022

Termini de presentació: 7 de novembre de 2022

Requisits de participació

  • Preferentment, personal funcionari de carrera del cos de gestió processal i administrativa i de tramitació processal i administrativa que es trobi en actiu al cos de gestió processal i administrativa i de tramitació processal i administrativa prestant serveis a l’Administració de justícia de Catalunya amb una experiència mínima de 3 anys a l’Administració de justícia i que acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).
  • També es tindran en compte les sol·licituds de les persones interines del cos de gestió processal i administrativa i de tramitació processal i administrativa que es trobin en actiu al cos de gestió processal i administrativa i de tramitació processal i administrativa prestant serveis a l’Administració de justícia de Catalunya amb una experiència mínima de 3 anys a l’Administració de justícia i que acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).

(*) si la plaça queda deserta d’acord amb els requisits de l’oferta, es tindran en compte la resta de candidatures presentades.

Salutacions,

Edited: 14.03h

#lluitempelqueesobvi💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]