departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oposicions

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Oposicions als cossos de gestió i tramitació (prom. interna). Distribució dels opositors per aules i plànols

Companys/es,

Publicat a la web de l’Administració de Justícia, la distribució dels opositors per aules i els plànols de la facultat d’Empresarials per a la realització de les proves de les oposicions als cossos de gestió i tramitació processal i administrativa, pel torn de promoció interna.

Distribució dels opositors per aules i plànol

FES CLIC PER VEURE👉Distribució de les aules

FES CLIC PER VEURE👉Plànol

Salutacions,

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Oposiciones A Los Cuerpos De Gestión Y Tramitación (Prom. Interna). Comunicado sobre la reserva de nota

Edited: 12.51h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]