departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Resolució Pròrroga de la vigència de les borses de personal interí

Companys/es,

Us trametem la Resolució del Secretari per a l’Administració de Justícia per la qual es prorroga pel termini de dos anys, a partir del 5 de setembre de 2022, la vigència de les borses d’interins dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial constituïdes de conformitat amb la Resolució JUS/1755/2017, de 19 de juliol.

prorroga-borsa-interins-2022

Salutacions,

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Resolució SAJ pròrroga borsa de personal interí 2021

Edited: 19.00h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]