Cefje Formació Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Inscripció activitat oberta: SIRAJ 2 (7 setembre)_CEFJE

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que ens han fet arribar des del CEJFE:

Us informem que el proper 7 de setembre el CEJFE organitza una sessió formativa virtual sobre el nou SIRAJ2: nova estructura i funcionament, adreçada al personal dels cossos de gestió i tramitació (a sota teniu tota la informació i enllaç d’inscripció).

La formació anirà a càrrec d’Ignacio Rivera, lletrat de l’Administració de justícia i la inscripció estarà oberta des d’avui fins l’1 de setembre. La sessió es gravarà i es penjarà a la web del CEJFE.

Et convidem a inscriure’t a la següent activitat formativa oberta:

 

 

Programas educativos - Iconos gratis de educación

35/13/1/2022 – SIRAJ 2. Nova estructura i enfocament

 

Dirigit al personal dels cossos de gestió i tramitació processal i administrativa.

 

o   Data/es i horari: 7 de setembre de 2022 de 10 a 12 hores.

o   Lloc de realització: aula virtual Zoom.

o   Inscripcions: fins l’1 de setembre a través de https://formacio.cejfe.gencat.cat/cejfe/#/, accedint a la pestanya “Oferta formativa”, apartat “Formació en l’Administració de justícia”.

 

Información - Iconos gratis de señales

Enviem adjunt el programa del curs.

Recordeu que cal estar en actiu en els cossos de gestió i tramitació processal i administrativa en el moment de fer el curs.

Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç de Zoom per accedir a l’aula virtual el dia abans de l’activitat.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb aquesta Unitat de Formació de l’Administració de Justícia a través del correu fadm@gencat.cat.

Atentament,

 

Programa_35_13

Edited: 12.01h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]