departament de justícia
Comissions de Serveis Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Oferta lloc singularitzat de l’oficina judicial de Cerdanyola del Vallès_mitjançant el sistema de comissió de serveis o, subsidiàriament, amb personal interí

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta de lloc singularitzat de l’oficina judicial de Cerdanyola del Vallès:

Oferta AJ-0094735. Cerdanyola del Vallès

Llocs de treball què s’han de proveir
Lloc :
− Nom del lloc: Responsable d’Equip d’Auxili Judicial
− Centre de destinació: Servei Comú Processal General
− Localitat: Cerdanyola del Vallès
− Cos: Auxili Judicial
− Horari: Normal

 • FES CLIC PER VEURE👉Oferta (8.7.2022)
  Presa de possessió: 26 de juliol
 • FES CLIC PER VEURE👉Sol·licitud
  Termini de presentació: fins a l’11 de juliol

Requisits de participació

 • Ser funcionari/ària titular del cos d’auxli judicial en situació de servei actiu.
 • En el cas que no hi opti personal funcionari, subsidiàriament, el personal interí del cos d’auxili judicial en situació de servei actiu, podrà participar a l’oferta.
 • Estar en possessió del certificat de nivell de suficiència de català C1, de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent (fins al gener de 2014, nivell C).
 • El personal funcionari o interí que obtingui la destinació en aquest procés no podrà gaudir de vacances ni de permisos en les dates previstes per a la incorporació. En cas que les tingui ja sol·licitades i concedides, haurà de renunciar-hi i sol·licitar-les novament en el nou òrgan.
 • El detall de les característiques del lloc de treball es poden veure a l’Annex 1 que s’adjunta a aquesta oferta.

Salutacions,

Edited: 16.26h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]