departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Informació nomenaments estiu 2022

Companys/es,

Adjuntem NOTA INFORMATIVA del Departament de Justícia en relació amb els nomenaments d’estiu:

Benvolguts/des,

Us informem que durant els propers mesos de juliol i agost no realitzarem l’acte públic de nomenament que fem mensualment, sinó que anirem cobrint en funció de les necessitats, previ estudi de les peticions de forma individualitzada.

Per continuar oferint la màxima transparència en els processos d’adjudicació de places publicarem els nomenaments realitzats a mes vençut al web de Borsa, dins la secció Nomenaments, tal com realitzem amb els nomenaments de personal interí dels diferents territoris, Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i Terres de l’Ebre.

Atesa l’especial dificultat en que ens trobem actualment per cobrir llocs de treball mitjançant les llistes de persones opositores de Borsa, i amb l’objectiu d’assolir amb èxit el nombre màxim de convocatòries i posteriors adjudicacions per la via d’urgència, us sol·licitem que feu la màxima difusió d’aquesta informació, a l’efecte que les persones estiguin alerta als seus dispositius mòbils, especialment durant la propera setmana.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Cordialment,

Borsa de personal interí

Salutacions,

Edited: 11.30h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]