departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Acte Nomenament 27-6-22_AJ Terres De L’Ebre

Companys/es,

Us informem que des dels Serveis Territorials de Justícia a Terres De L’Ebre s’han autoritzat les següents cobertures que tot seguit us relacionem:

S’enviarà un correu electrònic a totes les persones que tinguin les poblacions per a que contestin la seva preferència abans de les 11 hores, del dia 29. El dia 1 de juliol se’ls confirmarà la plaça obtinguda.

Salutacions,

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Acte Nomenament 23-6-22_AJ Terres De L’Ebre

Edited: 10.29h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]