departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oposicions

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: NOTA D’INTERÈS A LA INTRANET_Preses de possessió a la nòmina de juny

Companys/es,

Important stock vector. Illustration of important, graphic - 153273083

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat avui a la Intranet https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació:

La Subdirecció General de Recursos Humans i Econòmics informa que atès el volum de moviments en nòmina derivats de la presa de possessió de les persones que han superat el procés selectiu d’accés al cos d’auxili judicial, juntament amb els terminis establerts pel Departament d’Economia i Hisenda per al tancament de la nòmina, no ha estat possible introduir a la nòmina de juny la totalitat de les preses de possessió rebudes per la unitat de nòmines.

Totes les preses de possessió que no hagin pogut entrar a la nòmina de juny ho faran a la propera nòmina de juliol.

Salutacions,

Edited: 11.05h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]