departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Cefje Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Has d’informar una nova titulació al teu expedient personal?

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a la incorporació de titulacions a l’expedient:

A partir d’aquest mes de juny les persones que necessitin informar una titulació al seu expedient personal hauran de presentar la sol·licitud a través del portal ATRI. 

​Expedient > Sol·licituds a Recursos Humans > Les meves sol·licituds > Nova sol·licitud

Al desplegable ‘Dades de la sol·licitud’ cal triar l’opció ‘Incorporació de certificats de formació o titulacions’, i adjuntar el document acreditatiu de la titulació que es vol incorporar a l’expedient.

Formació del CEJFE

Pel que fa als títols obtinguts al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, cal seguir els passos indicats a la pàgina Dades de formació a ATRI.

A partir d’ara no es tramitarà cap sol·licitud adreçada a les bústies personals o corporatives.

La incorporació de noves titulacions i/o certificats és només a l’afecte de constància; els mèrits al·legats amb posterioritat al 30 de setembre de 2017, no es tenen en compte a la borsa d’interins.

Salutacions,

Edited: 09.27h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]