departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Nou acte 27/5/22 places desertes_Barcelona

Companys/es,

Us informem que, un cop finalitzat l’acte de nomenament telemàtic de data 24 de maig, atès el nombre de places vacants que han resultat desertes del cos de tramitació, s’ha acordat realitzar un nou acte de nomenament urgent amb els llocs de treball que han quedat sense adjudicar. La crida es farà avui mitjançant SMS i correu electrònic, i la data de finalització de presentació de les preferències serà el diumenge 29 de maig.

La presa de possessió de les persones que obtinguin un lloc de treball en aquest nou acte de nomenament serà el dia 7 de juny de 2022.

Us adjuntem les places que seran ofertades i seguirà amb el mateix sistema dels actes anteriors. 

 

Oferta-Places-27_5_22

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: ACTE TELEMÀTIC 20/05/2022_Barcelona

Edited: 13.48h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]