Cefje Formació Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Butlletí Informatiu Personal AJ. Maig 2022_CEFJE

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que ens han fet arribar des del CEJFE amb el butlletí informatiu d’aquest mes referent a les activitats formatives destinades al personal dels cossos de gestió i tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l’Administració de justícia. 

Us recordem que aquest butlletí pretén fer arribar les darreres novetats i informació d’interès que ha generat el CEJFE recentment i que us poden ser d’utilitat pel vostre dia a dia a l’Administració de justícia. També recull un llistat d’enllaços on trobareu sempre materials i continguts d’interès, així com el conjunt de bústies per posar-vos en contacte amb el CEJFE segons les vostres necessitats.

Salutacions,

BUTLLETI-CEJFE-MAIG

Edited: 09.13h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]