Cefje Formació Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Seminari web sobre l’enfocament integral de la protecció de la infància i l’adolescència 

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació al seminari web sobre l’enfocament integral de la protecció de la infància i l’adolescència:

La Unitat de Formació de l’Administració de Justícia del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada ha organitzat un nou seminari web:

Un enfocament integral de la protecció de la infància i l’adolescència: la Llei orgànica 8/2021, de 4 de juny, a càrrec de Maria Jose Costa Lamenca, Assessora del Ministerio de Justícia i Lletrada de l’Administració de justícia.

Quan?

Divendr​es 29 d’abril de 9.30 a 11.30 hores

On? 
A través de laplataforma Zoom.

Per a qui?
Aquesta sessió està dirigida exclusivament al personal dels cossos de gestió i tramitació processal i administrativa i auxili judicial.

Inscripcions

Aquelles persones interessades en assistir al seminari web us podeu inscriure fins al 27 d’abril a través del portal d’inscripcions del CEJFE, accedint a la pestanya “Oferta formativa” i a l’apartat “Formació en l’Administració de Justícia”.

Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç de Zoom per accedir a la sessió el dia 28 d’abril.

La sessió quedarà enregistrada i es podrà consultar amb posterioritat a la pàgina web del CEJFE.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb els responsables d’aquest seminari web a fadm@gencat.cat

*Hores lectives: 2
*Tipus de certificat: Assistència.

Edited: 13.46h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]