Drets Laborals Reivindicacions

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: USO APROVA RESOLUCIÓ PER A FRENAR EL FRAU DE LLEI EN L’OCUPACIÓ PÚBLICA.

Nueve resoluciones especiales para continuar construyendo futuro

Al recent 12è Congrés Confederal d’USO s’ha aprovat una resolució especial presentada per FACUSO, contra la doble escala de temporalitat a l’ocupació pública i privada: els governs han de frenar el frau de llei a les Administracions públiques.

FACUSO ha presentat una resolució especial per a denunciar el frau de llei en el qual es troben centenars de milers de treballadors, tant del sector públic com del privat.

Així, USO reivindica que tots els treballadors, pertanyin al sector privat o al públic, han de tenir la mateixa cobertura enfront del frau de llei i davant les situacions abusives dels seus ocupadors, siguin aquests una empresa privada o una administració. No pot haver-hi un tracte diferencial entre treballadors d’un àmbit i un altre. Els drets laborals han de ser iguals, i la seva transgressió ha de castigar-se de la mateixa forma.

LA INACCIÓ NO ÉS UNA OPCIÓ

Si nosaltres no lluitem pels nostres drets, ningú ho farà!

ASIJ USO seguirà insistint, seguirà lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens escoltin, pels drets de tots els treballadors/es.

SEGUIM AVANÇANT❗↗

Edited: 17.34h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]