departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Proper Nomenament Interins ST. Tarragona (2a. Quinzena Març 2022)

Companys/es,

Us informem que des dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona s’han autoritzat les següents cobertures durant aquesta quinzena i que tot seguit us relacionem (el nomenament es realitzarà avui):

POBLACIÓ

ÒRGAN JUDICIAL

COS

CAUSA

Data possessió

Tarragona

Primera Instància 2

AUX

Permís sense retribució

28/03/2022

Tarragona

Jutjat Penal núm. 3

TPA

Subst. a cos superior

28/03/2022

Salutacions,

Edited: 11.20h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]