departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Oferta CS-12/2022 de lloc de treball a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses a Badalona

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta de lloc de treball a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses a Badalona:

Oferta CS-12/2022. Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses (Badalona)

  • FES CLIC PER VEURE👉Oferta (21.3.22)
    Presa de possessió: 11 d’abril
  • FES CLIC PER VEURE👉Sol·licitud​
    Termini de presentació: 23 de març

Requisits de participació

  • Ser funcionari/ària titular del cos de la plaça a la qual s’opta; trobarse en situació de servei actiu i prestant serveis a l’Administració de justícia a Catalunya, i fer la sol·licitud voluntàriament.
  • Tenir destinació definitiva.
  • Estar en condicions de poder prendre part en el concurs de trasllats 2022.
  • El personal funcionari que obtingui la destinació en aquest procés no podrà gaudir de vacances ni permisos en les dates previstes per a la incorporació. En el cas que les tingués ja sol·licitades i concedides, haurà de renunciarhi i sol·licitarles novament en el nou òrgan.

Salutacions,

Edited: 12.10h

#EnsEnSortirem💪#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]