Cefje Formació Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Curs de supòsits pràctics sobre actes de llançament d’habitatges

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació al curs de supòsits pràctics sobre actes de llançament d’habitatges:

​​Els períodes consecutius de crisi econòmica que estem vivint han fet augmentar els procediments que comporten el llançament de l’habitatge durant la fase d’execució. La casuística que es pot trobar el personal del cos de gestió processal i administrativa encarregat és cada vegada més variada, amb multitud d’agents implicats que poden dificultar l’acte de llançament i comporten situacions que presenten un alt grau de crispació i, fins i tot, escenaris de violència.

Per això, des del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), s’ofereix un curs que pretén, per una banda, establir les nocions bàsiques en matèria legislativa relacionada amb els actes de llançament, però sobretot, es tracta d’un curs eminentment pràctic on es plantejaran i resoldran diferents supòsits.

El curs es farà en dues sessions, l’1 i el 8 d’abril, de  9.30 a 11.30hores, a través de la plataforma Zoom. Les places són limitades i tindrà preferència el personal del cos de gestió processal i administrativa destinat als SCPG i SAC (excepte el personal del SAC de Barcelona, atès que ja compta amb una formació específica). En breu organitzarem un curs destinat exclusivament als auxilis judicials.

El docent del curs serà el gestor processal i administratiu, Francisco Fernández, que pertany a les comissions especials de llançaments (CEL) del servei d’actes de comunicació (SAC) de Barcelona, amb àmplia experiència en matèria de llançaments.

​Inscripcions

Les persones interessades es poden inscriure des de 17 de març, fins al divendres 25 de març, a través del portal d’inscripcions del CEJFE.

Les persones admeses rebran un correu amb l’enllaç per accedir al curs el dilluns 28 de març (comproveu que el correu que teniu indicat al web d’inscripcions del CEJFE per rebre les notificacions és correcte, en cas de ser de domini​ Hotmail, reviseu la carpeta de correu brossa).

Les dues sessions s’enregistraran i es penjaran al web del CEJFE per qui vulgui visualitzar-les posteriorment.

Per a consultes i/o dubtes, envieu un correu a formacio.cejfe.dj@gencat.cat

*Tipus de certificat: Assistència.

Salutacions,

Edited: 11.55h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]