departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Prolongacions de jornada del personal al servei de l’AJ

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a les prolongacions de jornada al Servei de l’AJ:

Nota en relació amb la finalització de les mesures d’auto-reforç consistents en prolongacions de jornada en la jurisdicció social

Mitjançant Resolució de 27 de novembre de 2020, del secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia, es va acordar la incorporació de les mesures d’auto-reforç per a la jurisdicció social i els jutjats mercantils derivades de la segona fase del Pla d’actuació, aprovat en aplicació de la disposició addicional dinovena del Reial decret-llei 11/2020, de 31 de març, pel qual s’adopten mesures urgents complementàries en l’àmbit social i econòmic per a fer front a la COVID-19, en els òrgans que s’indicaven en l’annex de la Resolució esmentada i amb efectes a partir de l’1 de desembre de 2020 i fins el 31 de març de 2021.

La Resolució de 8 d’octubre de 2021, del secretari per a l’Administració de Justícia, va acordar la pròrroga d’aquestes mesures fins al 31 de desembre de 2021. Per mitjà de la nota informativa publicada a la Intranet el 23 de desembre de 2021, es va informar sobre la finalització de les mesures d’auto-reforç corresponents als jutjats mercantils i la pròrroga, per part del Departament de Justícia, de la vigència de les mesures d’auto-reforç per a la jurisdicció social, fins el 31 de març de 2022.

Finalment, aquestes mesures quedaran sense efecte i es deixaran d’abonar a partir del dia 31 de març de 2022.

Podem consultar a la intranet una nota relativa a les prolongacions de jornada del personal al servei de l’Administració de justícia a Catalunya.​​​

Més informació​

Salutacions,

Veure entrada anterior relacionada

https://catalunya.asij.es/2021/12/23/asij-catalunya-comunica-prolongacions-de-jornada-del-personal-al-servei-de-laj/

Edited: 10.29h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]