Cefje Formació Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Seminari web sobre la violència masclista i vicària en el Codi civil de Catalunya 

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació al seminari web sobre la violència masclista i vicària en el Codi civil de Catalunya:

Amb l’objectiu d’impulsar i divulgar el coneixement i l’aplicació del Dret civil català, el CEJFE organitza un cicle de seminaris web obert a diferents professionals i operadors jurídics per tractar les darreres novetats legislatives en aquesta matèria.

El proper 29 de març de 16 a 17:30 hores tindrà lloc el primer seminari web d’aquest cicle: “La violència masclista i vicària en el Codi civil de Catalunya. Últimes novetats legislatives”​

La sessió, que es farà a través de la plataforma Zoom, anirà a càrrec de Mª del Carmen Gete-Alonso, catedràtica de Dret Civil de la Universitat Autònoma de Barcelona i presidenta de la Secció de Persona i Família de la Comissió de Codificació de Catalunya; i Judith Solé, catedràtica de Dret Civil de la Universitat Autònoma de Barcelona i membre de la Secció de Persona i Família de la Comissió de Codificació de Catalunya. 

Inscripcions

Les persones interessades es poden inscriure fins el dia 27 de març a través del portal d’inscripcions del CEJFE

El dia abans de la sessió rebreu un correu electrònic amb l’enllaç de Zoom per accedir al seminari web.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb els responsables de l’activitat a fadm@gencat.cat .

Programa_Seminari-web-45.11

*Hores lectives: 1.5
*Tipus de certificat: Assistència.

Salutacions,

Edited: 11.17h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]