departament de justícia
Concurs de trasllats Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Nota Informativa sobre cessaments, presses de possessió i incidències del concurs de trasllat de l’Administració de Justícia.

Companys/es,

Us avancem la Nota Informativa sobre cessaments,  presses de possessió i incidències del concurs de trasllat del personal al servei de l’Administració de Justícia, que es publicarà en breu a la Intranet:

556Nota-info-concurs-2021-frevisio

Salutacions,

Edited: 14.48h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]