departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Adjudicació definitiva dels llocs de treball del procés d’acoblament de l’oficina judicial de Mollet del Vallès

Companys/es,

Podem consultar a la intranet l’adjudicació definitiva dels llocs de treball genèrics i genèrics diferenciats de Mollet del Vallès amb motiu de la propera implementació de l’oficina judicial al partit. 

  • Oficina judicial > Implementacions > Mollet del Vallès > Recursos humans

Salutacions,

Edited: 20.21h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]