departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Proper Nomenament Interins ST. Tarragona (1a. Quinzena Març 2022)

Companys/es,

Us informem que des dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona s’han autoritzat les següents cobertures durant aquesta quinzena i que tot seguit us relacionem (el nomenament es realitzarà demà):

 

POBLACIÓ

ÒRGAN JUDICIAL

COS

CAUSA

Tarragona

Instrucció núm. 4

TPA

Habilitació

Reus

Instància núm. 6

AUX

Vacant

Tarragona

VIDO

AUX

Vacant

El Vendrell

SCPEx

  TPA

Malaltia

Edited: 18.50h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]