departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Constitució dels nous equips d’evacua​ció i confinament de la Ciutat de la Justícia. Inscripció de voluntaris ​​

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a la constitució dels nous equips d’evacua​ció i confinament de la Ciutat de la Justícia. Inscripció de voluntaris​​:

Al Pla d’autoprotecció de la Ciutat de la Justícia es defineix l’estructura d’autoprotecció, constituïda per un conjunt de persones designades i amb la formació adequada per a la prevenció i actuació en emergències. Dintre d’aquesta estructura hi ha els equips d’evacuació i confinament  formats pel personal que desenvolupa la seva activitat als diferents edificis de la Ciutat de la Justícia.

La voluntarietat és el primer criteri en la designació d’aquests equips, i per aquest motiu s’obre​ un termini d’inscripció des del 18  fins al 28  de febrer que s’atendrà per ordre de sol·licitud.

Els equips es formaran per edificis i per plantes. En el cas que hi estigueu interessats, contacteu amb la Gerència de Barcelona Ciutat i l’Hospitalet de Llobregat, 👉 gerencia.gtbch.justicia@gencat.cat ( edifici I planta 14).

Totes les persones que siguin designades com a membres dels equips rebran la formació necessària per desenvolupar les tasques per part del personal qualificat del Servei de Prevenció del Departament de Justícia.

Salutacions,

Edited: 13.06h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]