Cefje Formació Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Curs d’iniciació al mòdul de gestió d’efectes judicials (GEF) d’ejcat

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació al curs d’iniciació al mòdul de gestió d’efectes judicials (GEF) d’ejcat:

La gestió dels efectes associats als procediments penals és una de les tasques principals dels auxilis judicials. Aquesta feina la fan a través del mòdul GEF2 (Gestió d’Efectes) de l’e-justícia.

Per això, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) ofereix una formació de nivell inicial dirigida exclusivament al cos d’auxili judicial dels jutjats i UPSD d’instrucció, VIDO, mixtes i Penals que facin servir el mòdul GEF2. 

La formació es realitzarà en dues sessions: divendres 25 de febrer i divendres 3 de març, de 9.30 a 11.00 h.

El curs es farà en línia a través de la plataforma Teams i serà accessible des de qualsevol ordinador, tauleta o dispositiu mòbil. No serà necessari l’ús de càmera ni micròfon.

Des d’avui fins al 21 de febrer està oberta la inscripció, a través del 👉 port​al d’inscripcions del CEJFE. Les persones inscrites rebran un correu amb l’enllaç per connectar-se a la formació.

Aquesta formació la impartirà personal especialitzat del Servei d’Arxius i Biblioteques Judicials (SABEJ).

L’assistència al curs donarà dret a certificat només en cas de completar amb èxit el control d’assistència.

Per resoldre qualsevol dubte podeu dirigir-vos a la bústia de correu electrònic 👉 formacio.cejfe.dj@gencat.cat

Salutacions,

Edited: 11.51h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]