departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Proposta definitiva de resolució del concurs específic de llocs singularitzats a l’oficina judicial de Mollet del Vallès

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a la proposta definitiva de resolució del concurs específic de llocs singularitzats a l’oficina judicial de Mollet del Vallès:

Podem consultar a la intranet👉 l’Aco​rd de la proposta definitiva de resolució del concurs específic de llocs singularitzats de l’oficina judicial de Mollet del Vallès.​ 

Edited: 11.17h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]