departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Mesures organitzatives per al personal de l’Administració de justícia amb motiu de la COVID-19 

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a les noves mesures organitzatives als centres de treball amb motiu de l’emergència sanitària per la COVID-19 en l’àmbit de l’Administració de Justícia.

CE INF-PRI SAN ANTONIO

nota-mesures-org-feb-2022

Edited: 09.00h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]