Cefje Formació Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Butlletí Informatiu Personal AJ. Febrer 2022 _ CEFJE

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que ens han fet arribar des del CEJFE amb el butlletí informatiu d’aquest mes referent a les activitats formatives destinades al personal dels cossos de gestió i tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l’Administració de justícia. 

Aquest mes es destaca que ja es pot consultar l’admissió a les activitats formatives del programa de formació del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada adreçat als cossos de gestió i tramitació processal i administrativa i auxili judicial per al primer semestre del 2022. Trobareu més informació al respecte al propi butlletí.

Us recordem que aquest butlletí pretén fer arribar les darreres novetats i informació d’interès que ha generat el CEJFE recentment i que us poden ser d’utilitat pel vostre dia a dia a l’Administració de justícia. També recull un llistat d’enllaços on trobareu sempre materials i continguts d’interès, així com el conjunt de bústies per posar-vos en contacte amb el CEJFE segons les vostres necessitats.

Salutacions,

 

BUTLLETI-CEJFE-FEBRER

Edited: 10.24h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]