departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

ASIJ CATALUNYA FAC USOC: Llista provisional d’admesos i exclosos del concurs específic de llocs singularitzats de l’oficina judicial de Mollet del Vallès

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a la llista provisional d’admesos i exclosos del concurs específic de llocs singularitzats de l’oficina judicial de Mollet del Vallès: 

FES CLIC PER VEURE👉 Llista provisional d’admesos i exclos​​os​ (24.1.22)

Període d’al·legacions: 5 dies hàbils, a comptar a partir de l’endemà de la publicació de l’acord.​ Passat aquest termini, la proposta esdevindrà definitiva.

Salutacions,

Edited: 13.33h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]