departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Borsa d’interins. Acte de nomenament de 12 de gener (NOJ Igualada)_Adjudicacions

Companys/es,

Ja podeu consultar al web del Departament http://justicia.gencat.cat/ca/serveis/treballar/treballtemporal/funcionaris/borsainterinsaj/ la informació referent a l’acte de nomenament telemàtic de la borsa de personal interí de l’Administració de justícia de 12 de desembre d​e 2022 (NOJ Igualada)​​.​ ​​

Salutacions,

 

Veure entrada relacionada:

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Acte NOJ Igualada 12 de gener de 2022

Edited: 10.51h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]