departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Incorporació a la borsa de personal interí dels opositors del cos d’auxili judicial

Companys/es,

Us avancem la nota rebuda de la Borsa de Personal Interí en relació amb la incorporació a la borsa de personal interí dels opositors del cos d’auxili judicial.

Bon dia,

Us informem que s’ha realitzat la incorporació efectiva a la llista de funcionament de persones opositores de la borsa de personal interí a les persones que van sol·licitar la incorporació, amb motiu d’haver aprovat algun exercici en fase d’oposició de la Convocatòria JUS/60/2020 de 15 de gener.

A partir de demà les persones interessades podran consultar la seva posició al web de Borsa, dins la secció, 👉  Consultar la borsa d’interins.

Recordeu que, l’ordre de convocatòria per ocupar llocs de treball a la llista de funcionament de persones opositores ve determinat per la suma dels exercicis aprovats en fase d’oposició, i fins que no integrin la llista de funcionament preferent no es tindran en compte els mèrits presentats amb la sol·licitud.

Publicarem la nota corresponent al mateix web de Borsa.

Cordialment,

Borsa de personal interí

Edited: 09.59h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]