Cefje Formació Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Activitats de formació de l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a les activitats formatives de L’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista:

Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista ha publicat el programa d’activitats formatives adreçades als professionals de l’Administració de justícia i d’execució penal corresponents al primer semestre de 2022.

Les inscripcions s’han de fer mitjançant el 👉 portal d’inscripcions del CEJFE i el termini finalitza el dia 28 de gener. A partir de l’1 de febrer es podrà consultar, des d’aquest mateix portal, si s’hi ha estat admès.

A banda d’aquestes activitats que s’anuncien ara, al llarg del primer semestre l’Observatori oferirà altres activitats, de les quals es farà difusió i es comunicarà els períodes d’inscripció corresponents. 

Recomanem que reviseu les vostres dades professionals que consten al portal d’inscripcions i que les mantingueu actualitzades per tal de poder fer una selecció d’activitats més ajustada a les vostres necessitats.

Veure👉 Programa d’activitats

Veure👉Normativa d’inscripció

*Cursos amb certificat d’assistència i d’assistència i aprofitament dirigits també al personal dels cossos de gestió i tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial.

Salutacions,

Edited: 12.26h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]