departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Procediment per sol·licitar una lliurança per guàrdia

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ en relació amb l’acordat en la Mesa de Negociació de 16 de desembre de 2021, quant a la justificació de la lliurança de la guàrdia mitjançant el portal ATRI.

Ruta a seguir per tal de justificar aquesta absència

CE INF-PRI SAN ANTONIO

procediment-sol-lliuranca-guardia

Edited: 13.13h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]