departament de justícia
Concurs de trasllats DOGC Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Concurs de trasllats per als cossos de gestió, tramitació i auxili judicial. Llista provisional

Podem consultar al web del Departament la llista provisional del concurs de trasllats de places vacants i de nova creació entre funcionaris dels cossos i escales de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l’Administració de justícia.

Edited: 12.33h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]