departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Acte NOJ Igualada 12 de gener de 2022

Companys/es,

Us avancem la nota rebuda de la Borsa de Personal Interí en relació amb l’acte de nomenament de personal interí per a la implantació de la nova Oficina Judicial d’Igualada.

Bon dia,

Us informem que, demà dimecres 12 de gener publicarem la convocatòria a l’acte de nomenament de personal interí per a la implantació de la nova Oficina Judicial d’Igualada.

Com a documents adjunts, es publicarà el quadre de persones convocades, el quadre de places ofertes així com la nota informativa amb indicació detallada del procediment per escollir les places.

Les persones indicades al quadre seran convocades mitjançant correu electrònic, a la seva adreça personal, i també mitjançant SMS, i hauran de retornar la documentació emplenada, com a màxim, fins al pròxim 16 de gener.

Cordialment,

Borsa de personal interí

PLACES ACTE NOMENAMENT NOJ IGUALADA

CE INF-PRI SAN ANTONIO

 

OFERTA-PLACES-NOJ-IGUALADA

Edited: 13.31h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]