Borsa d'interins Justícia Cefje Formació Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Curs formació inicial borsa interins

Companys/es,

Ens informen des del CEFJE Borsa d’Interins que al gener del 2022 iniciarem un curs de formació inicial de la borsa d’interins del cos d’Auxili judicial i un altre dirigit al cossos de Gestió i Tramitació processal i administrativa.

Aquests cursos és realitzaran de forma semipresencial (aquest format pot patir variacions depenent de la situació sanitària). El plantejament és realitzar la part teòrica en format virtual i la part d’informàtica judicial (Ej.Cat i Temis) en format presencial.

Cos d’Auxili judicial:

·         Inici 24 de gener, data de finalització 24 de febrer

Cossos de gestió i tramitació:

·         Inici 31 de gener, data finalització 30 de març

Salutacions,

Edited: 13.55h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]