Concentracions Reivindicacions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: 30N-CONVOQUEM AL PERSONAL DE L’ AJ A LES MANIFESTACIONS ORGANITZADES A CATALUNYA

Companys/es,

Asij Catalunya Fac Uso, CONVOCA a tots/es els/es treballadors/es de Justícia el 30 de Novembre a les MANIFESTACIONS QUE TINDRÀN LLOC A:

  • BARCELONA – Plaça d’Urquinaona. 12.30h
  • LLEIDA – Plaça del Treball – Subdelegació del Govern espanyol. 13.00h
  • TARRAGONA – Plaça dels Carros. 12.00h
  • GIRONA – Antic Edifici Santa Caterina. 12.00h (Pendente confirmació)

Us recordem que ASIJ, està fermament compromès amb la lluita contra el frau i/o l’abús de la temporalitat a l’Administració de Justícia i des de que vam formar sindicat, no hem deixat de concentrar-nos, manifestar-nos i visualitzar la situació de milers d’empleats d’aquesta administració al costat de la resta de col·lectius perquè EL FRAU DE LLEI AFECTA A LES PERSONES, NO ALS LLOCS DE TREBALL. Aquest mateix dia, s’ha tornat a convocar vaga en el sector públic i des de la nostra organització sindical compartim totalment la motivació de la mateixa i estem totalment d’acord amb les reclamacions que s’efectuen; no obstant això, ens reiterem que no estem per a vagues simbòliques d’un dia i el nostre col·lectiu no està encara preparat per a secundar una indefinida tal com vam explicar a la nostra anterior entrada https://catalunya.asij.es/2021/11/11/asij-catalunya-fac-usoc-comunica-lo-decimos-sin-acritud-pero-lo-decimos/, a la vista del seguiment de les mobilitzacions que són convocades. No convoquem ni secundem la mateixa però recolzem a tots/es els/es companys/es que vulguin sumar-se.

Una vegada més, us diem què ens han de veure’ns forts, ens han de témer com a col·lectiu. Hem de fer-nos respectar. Per això des d’ ASIJ Catalunya t’animem a unir-te en les nostres reivindicacions que són les teves, ACUDEIX EL PRÒXIM 30/11/2021 A LES MANIFESTACIONS CONVOCADES EN LES DIFERENTS PROVÍNCIES.

No estem sols i no som els únics, ASIJ Catalunya un altre cop serà al carrer al costat de molts altres col·lectius, plataformes, associacions i amb tots aquells/es que estiguin disposats a lluitar per l’equiparació real dels treballadors/es públics temporals i contra l’abús i el frau de llei. 

El nostre exemple han de ser els companys de la indústria naval de Cádiz!!!

Ni un pas enrere, junts és com aconseguirem guanyar aquesta lluita de David contra Goliat.

Hem de sortir al carrer i demostrar que defensarem les nostres feines fins al final.

Farem el que calgui, per l’estabilitat!!

LA INACCIÓ NO ÉS UNA OPCIÓ

Si nosaltres no lluitem pels nostres drets, ningú ho farà!

ASIJ seguirà insistint, seguirà lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens escoltin, pels drets de tots els treballadors/es.

SEGUIM AVANÇANT❗↗

Edited: 23.59h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]