departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: ACTE TELEMATIC 22/10/21

Companys/es,

Us informem que el Departament està preparant un ACTE TELEMÀTIC per tal de cobrir les vacants i substitucions que tenen autoritzades. La crida la faran dijous 22 d’octubre mitjançant SMS i correu electrònic, i la data de finalització de presentació de les preferències serà el diumenge 24 d’octubre.

Us adjuntem les places que seran ofertades i seguirà amb el mateix sistema dels actes anteriors. La presa de possessió serà pel dia 2 de novembre.

La llista ha estat tancada a data 18/10/21. (Les persones cessades posteriorment no seran emplaçades per a aquesta crida)

Oferta-Places-Aux_22_10_21

Oferta-Places-Tpa_22_10_21

Oferta-Places-Gpa_22_10_21

Salutacions,

Edited: 11.18h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]