departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Oposicions al cos de tramitació (torn lliure). Adjudicació definitiva de places

Companys/es,

Publicat a la web de l’Administració de Justícia, la llista definitiva d’adjudicació de places del procés selectiu per a l’ingrés al cos de tramitació processal i administrativa de l’Administració de justícia, torn lliure, un cop revisades les al·legacions presentades a les llistes provisionals publicades el passat 15 d’octubre.l’adjudicació de destinacions del cos de tramitació processal i administrativa, torn lliure.

Enviem l’enllaç corresponent http://justicia.gencat.cat/ca/serveis/treballar/oposicions/funcionaris/admjus/

Us informem el núm. del llistat d’aquells opositors als quals se li ha adjudicat nova destinació desprès de les al·legacions a la llista provisional presentades: 108, 172, 279, 305, 373, 385,  420, 422, 432, 479, 490, 504, 507, 548, 551, 559, 565, 568, 622.

Encara no tenim autorització per a publicar el llistat, però pots contactar-nos i et contestarem al més aviat possible.

Edited: 19.42h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]