departament de justícia
Concurs de trasllats Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Proposta provisional de resolució del concurs específic de llocs singularitzats a oficines judicials de la província de Barcelona

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’Acord​ de la proposta provisional de resolució del concurs específic de llocs singularitzats a les oficines judicials de Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Vilafranca del Penedès i Sant Boi de Llobregat.

Període d’al·legacions: 5 dies hàbils, a comptar a partir de l’endemà de la publicació de l’acord.​ Passat aquest termini, la proposta esdevindrà definitiva.

Salutacions,

Edited: 11.54h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]