departament de justícia
Info Departament de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Nota informativa en relació amb les preses de possessió i incidències que es deriven del torn lliure del cos de gestió processal i administrativa.

Companys/es,

El proper dilluns 13 de setembre es publicarà en el BOE i en el DOGC, la Resolució del Conseller de Justícia per la qual s’adjudiquen destinacions en l’àmbit de Catalunya, als aspirants que han superat les proves selectives per a l’ingrés en el cos de gestió processal i administrativa torn lliure convocades a l’any 2019.

Us adjuntem Nota informativa en relació amb les preses de possessió i incidències que es deriven del torn lliure del cos de gestió processal i administrativa. 👇

Nota-Gestio-TLL-20191

Edited: 18.34h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]