departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Oposicions GPA TL. Llista d’adjudicacions

Podem consultar a http://justicia.gencat.cat/web/.content/home/serveis/treballar_depart/oposicions/adjudicacions-gpa-tlliure.pdf la llista d’adjudicacions de les oposicions al cos de gestió processal i administrativa de l’Adm​inistració de justícia, torn lliure.

Salutacions,

Edited: 10.31h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]