departament de justícia
Concurs de trasllats Info Departament de Justícia Ministeri de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Places concurs de trasllats 2021

Companys/es,

El Departament de Justícia ens ha enviat fitxer amb l’oferta definitiva de places del concurs de trasllats del 2021 dels cossos de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial. 

👉 places ofertes concurs 2021

En color verd podeu veure les modificacions incorporades arran de les al·legacions realitzades per tots els interlocutors a l’esborrany de places enviat.

Edited: 11.11h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]