Formació Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Formació per als cossos de gestió, tramitació i auxili judicial de l’AJ_Consulta de persones admeses

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

Ja està disponible la consulta de persones admeses a les activitats formatives del programa de formació del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada adreçat als cossos de gestió i tramitació processal i administrativa i auxili judicial per al segon semestre de 2021.

La consulta s’ha de fer mitjançant el portal d’inscripcions del CEJFE. Un cop identificats amb usuari i contrasenya, cal clicar damunt Les meves dades (a l’angle superior dret de la pantalla) i a continuació seleccionar Dades personals.

Per tal de veure les activitats en les que esteu admesos, heu d’entrar dins del vostre portal i anar a la pestanya Inscripcions ofertes. Si només esteu inscrits a l’activitat és que heu quedat en llista d’espera.

​Per qualsevol dubte adreceu-vos a fadm@gencat.cat

Portal d’inscripcions​​​

Salutacions,

Veure anterior entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Formació per als cossos de gestió, tramitació i auxili judicial de l’Administració de justícia

Edited: 17.52h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]