departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: INFO NOMENAMENTS

Companys/es,

Adjuntem NOTA INFORMATIVA del Departament de Justícia en relació amb els nomenaments del mes de juny:

Us informem que, en funció del volum de sol·licituds de cobertures de llocs durant el mes de juliol i agost no realitzarem l’acte públic de nomenament que fem mensualment, sinó que anirem cobrint en funció de les necessitats, previ estudi de les peticions de forma individualitzada.

Aquest més de juliol ja podeu consultar al web de borsa, dins la secció Nomenaments, a banda de les adjudicacions de l’acte de nomenament del dia 23 de juny, els nomenaments urgents que s’han realitzat des dels serveis centrals, en el mateix format que els nomenaments corresponents a serveis territorials.

Cordialment,

Borsa de personal interí

Edited: 19.38h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]