Drets Laborals Reivindicacions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: CONCENTRACIÓ 08/07/21 A LES 18H_CONTRA L’ACORD SIGNAT PELS SINDICATS I EL MINISTERI DE FUNCIÓ PÚBLICA 🤬

Companys/es,

Asij Catalunya, ara integrat en la Unió Sindical Obrera, convoca a tots/es els/es treballadors/es a concentrar-se el pròxim 8/07/2021, a les 18H., davant de les Delegacions del Govern d’Espanya a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida contra l’acord que van signar ahir els sindicats i el Ministeri de Funció Pública.

Us recordem que Asij, està fermament compromès amb la lluita contra el frau i/o l’abús de la temporalitat a l’Administració de Justícia i des de que vam formar sindicat, no hem deixat de concentrar-nos, manifestar-nos i visualitzar la situació de milers d’empleats d’aquesta administració al costat de la resta de col·lectius.

EL FRAU DE LLEI AFECTA A LES PERSONES, NO ALS LLOCS DE TREBALL!

Ahir es va signar un acord entre els sindicats CCOO, UGT i CSIF i el Ministeri de Funció Pública. Un acord que s’ha aconseguit sense escoltar realment als afectats i sense tenir en compte l’opinió de les administracions que hauran de fer front a les possibles indemnitzacions que es puguin derivar.

Un acord que no entrarem a valorar si és bo o dolent, simplement perquè de no confirmar-se el reial decret de reforma de l’EBEP en el Congrés, es quedarà en lletra morta.

Un acord que no reconeix l’abús, ni la responsabilitat de l’administració en el passat, ni pretén ser una mesura eficaç d’estabilització de les persones abusades. És un acord pel qual els signants, que no són els afectats ni els seus representants, pretenen estabilitzar places i no treballadors.

Aquest acord ha estat possible en gran manera gràcies a la passivitat dels col·lectius (inclòs el de Justícia). Som més de 800 mil i encara no hem envaït els carrers de manera massiva. Lluny queda aquell 15F de 2019 en el qual vam sortir al carrer més de 12000 persones. D’això fa temps, cada vegada les manifestacions i/o concentracions, són menys massives i compten amb menys seguiment. Ells ho saben i d’això s’aprofiten.

Podem i hem de canviar aquesta dinàmica de passivitat. Tenim davant la possibilitat de revertir l’acord signat ahir. Però per a això han de veure’ns forts, ens han de témer com a col·lectiu. Hem de fer-nos respectar. Per això des d’ ASIJ Catalunya t’animem a unir-te en les nostres reivindicacions que són les teves, ACUDEIX EL PRÒXIM 8/7/2021 A LES 18H davant de la Delegació del Govern d’Espanya a Barcelona (C/ Mallorca, 278), a Girona (Avingunda 20 de Juny, 2), a Tarragona (Plaça de la Imperial Tàrraco, 3) i a Lleida (Plaça de la Pau, 1).

No estem sols i no som els únics, ASIJ Catalunya serà al carrer al costat de molts altres col·lectius, plataformes, associacions i amb tots aquells/es que estiguin disposats a lluitar per l’equiparació real dels treballadors/es públics temporals i contra l’abús i el frau de llei. 

Salutacions,

ACORD TEMPORALITAT

acuerdo-plan-de-choque-temporalidad-aapp_compressed

LA INACCIÓ NO ÉS UNA OPCIÓ

Si nosaltres no lluitem pels nostres drets, ningú ho farà!

ASIJ seguirà insistint, seguirà lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens escoltin, pels drets de tots els treballadors/es.

SEGUIM AVANÇANT❗↗

Edited: 20.20h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

Visits: 480