departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Apertura del termini de sol·licituds per a opositors del cos AJ

Companys/es,

Adjuntem NOTA INFORMATIVA del Departament de Justícia en relació amb l’apertura del termini de sol·licituds per a opositors del cos AJ:

Bon dia,

Tal i com us vam avançar fa uns dies, us informem que aquest divendres 25 de juny el Ministerio de Justícia ha fet publiques les llistes d’aprovats dels exercicis en fase d’oposició en el cos d’auxili judicial, corresponent a la convocatòria Ordre JUS/60/2020.

https://www.mjusticia.gob.es/es/ciudadanos/empleo-publico/acceso-libre/auxilio-judicial-acceso-libre2

Aquest mateix dia han publicat la llista de persones que han superat cadascun dels dos exercicis i el llistat definitiu de persones que han aprovat la fase d’oposició, per aquest motiu hem obert un termini únic de presentació de sol·licituds d’un més, d’acord amb la Disposició Tercera de l’Ordre JUS/141/2017, que finalitzarà el dia 26 de juliol, atès que el dia 25 és inhàbil.

Al web de Borsa podeu consultar la nota informativa amb indicació del tràmit per sol·licitar la incorporació.

Cordialment,

Borsa de Personal Interí

nota-info-opositors-aux-210628

Edited: 19.14h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]