departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Pròrroga dels torns de matí i tarda de les oficines judicials, fiscalies i altres serveis de l’Administració de justícia

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a la pròrroga dels torns de matí i tarda de les oficines judicials, fiscalies i altres serveis de l’Administració de justícia.

Podem consultar a la intranet la 👉 Instrucció SRAJ 1/2021, per la qual es prorroguen els torns de matí i tarda a les oficines judicials, fiscalies i altres serveis de l’Administració de justícia com a mesura per garantir els criteris de salut laboral sobre l’ocupació d’espais establerts per les autoritats sanitàries per fer front a la COVID-19. 

Així mateix, també podem consultar 👉 l’Annex amb la relació d’òrgans judicials i fiscalies en què, d’acord amb els criteris de salut laboral sobre l’ocupació d’espais establerts per les autoritats sanitàries per fer front a la COVID-19, es prorroga el torn de tarda.

Salutacions,

Veure anterior entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Modificació Instrucció SRAJ 2/2020 -torns de matí i tarda fase 3-

Edited: 21.46h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]